Довгий час я ставилася з побоюванням до цієї страви. Мені думалося, що без досвіду не впоратися: то м'ясо вийде сухим, то вона пригорить зверху, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я користувалася простими рецептами — менше ризику зіпсувати продукти.
Прорив стався несподівано, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Терміново пригадувала рекомендації, які десь бачила в кулінарних програмах. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, вивчила, за якої температури запікати, чим змастити для ніжності, і як не перетримати її.
Основним страхом було, чи вийде вона сухою. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з неймовірним ароматом, зрозуміла — вийшло! Вона була соковитою всередині, однаково добре пропеченою і неймовірно смачною. Присутні оцінили страву, а я нарешті повірила у свої сили.
До речі, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я знаходила натхнення для маринаду для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.
Історія мого ідеального рецепту курки
Moderatore: Moderatori
-
JustinAgoff
- Paralizzato

- behance Kuchnie Warszawa
- CPU: Intel
- Scheda video: nVidia
- HD: WD
- Alimentatore: 12345
- Raffreddamento: Aria
- Sistema operativo: Windows